Sophos Intercept X

Gelişmiş ve yeni nesil Uç Nokta Koruması  sayesinde tehditlere eş zamanlı müdahale !

sophos x kesişimiSophos Intercept X Derin öğrenme ve yapay zeka teknolojisi derinlemesine koruma yaklaşımı ile uçtan uça güvenlik çözümleri sunar.

İmza tabansız teknolojisi ile Anti-Exploit , Anti-Ransomware , Root Cause ve Sezgisel analiz özelliklerini bir araya getirerek uç nokta koruma katmanını güçlendiren yeni nesil Sophos Endpoint Protection sayesinde beklenmeyen saldırıları engellemek artık çok daha kolay.

SophosLabs tarafından sağlanan eş zamanlı tehdit istihbaratı ile algılama ve engelleme süreçlerini hızlandıran, kötü amaçlı yazılım temizleme ve merkezi yönetim sistemi ile tüm Sophos ürünleri ile entegre çalışma özelliğini bir arada sunan sektörün lider ürünüdür.

 

Bilinmeyen Tehditleri Durdurun

Sophos Intercept X sisteminizde bulunan binlerce dosyanın öz niteliklerini yapay zeka ve derin öğrenme teknolojisi ile inceleyerek analiz eder ve imza veritabanına ihtiyaç duymadan zararlı içerikleri tespit eder.

Sophos Intercept X

Sophos Intercept X ile Fidye Yazılımlarına Karşı Güçlü Koruma

Gelişmiş algılama ve engelleme özelliği sayesinde fidye yazılımlarını sisteminize zarar vermeden durdurur ve şifrelenmiş dosyalarınızı güvenli bir şekilde eski haline çevirir. CryptoGuard özelliği ile tüm dosyalarınızı eş zamanlı tarar ve tehditleri engeller.

Farklı yapılara göre tasarlanmış bir çok özelliği içinde barındıran çözümleri tek çatı altında toplayan ve savunmaya dayalı yaklaşım sunan Sophos başımsız raporlarda da liderliğini sürdürmektedir.

Uç Nokta Tespiti ve Yanıtı (EDR)

Potansiyel tehditleri otomatik olarak önceliklendirir ve öncelik sırasına göre müdahale ederek sorunu kaynağından çözer.Sophos Intercept X Advanced, güçlü uç nokta algılama ve yanıtını (EDR) endüstrinin en yüksek puanlı uç nokta korumasıyla birleştirir. Hem BT güvenlik operasyonları hem de tehdit avcılığı için tasarlanan Intercept X, yapay zeka odaklı analizle şüpheli etkinlikleri tespit eder ve araştırır. Diğer EDR araçlarından farklı olarak, bulunması zor analistlerin becerilerini çoğaltarak personel sayısı değil uzmanlık sağlar.

Genişletilmiş Algılama ve Yanıt (XDR)

Daha fazla görünürlük için farklı ürünlerin veri kaynaklarını dahil ederek uç nokta güvenliğinin bir adım önüne geçer.Sophos Intercept X Advanced with XDR, yerel uç nokta, sunucu, güvenlik duvarı, e-posta, bulut ve O365 güvenliğini senkronize eden endüstrinin tek XDR çözümüdür. Hem özel SOC ekipleri hem de BT yöneticileri için tehdit algılama, soruşturma ve yanıt için en zengin veri seti ve derin analiz ile kuruluşunuzun ortamının bütünsel bir görünümünü elde edin.

Fidye Yazılımına Karşı Koruma

fidye yazılımı önlemeFidye yazılımı dosya koruması, otomatik dosya kurtarma, fidye yazılımı ve önyükleme kaydı saldırılarını durdurmak için davranış analizi yapar.

Günümüzün fidye yazılımı saldırıları genellikle birden fazla gelişmiş tekniği gerçek zamanlı korsanlıkla birleştirir.

Kurban olma riskinizi en aza indirmek için tüm saldırı zincirini izleyen ve koruyan gelişmiş korumaya ihtiyacınız var.

Sophos Intercept X, saldırıları öngörerek önleyen derin öğrenme ve dosyaların yetkisiz şifrelenmesini saniyeler içinde geri alan CryptoGuard dahil olmak üzere tüm saldırı zincirini bozan gelişmiş koruma teknolojileri sunar.

Derin Öğrenme Teknolojisi

İmzalara güvenmeden hem bilinen hem de bilinmeyen kötü amaçlı yazılımları algılayan Intercept X’te yerleşik yapay zeka teknolojisi kullanılır.Intercept X, gelişmiş bir makine öğrenimi biçimi olan derin öğrenmeyi entegre ederek, hem bilinen hem de daha önce hiç görülmemiş tehditlere karşı koruma sağlamak için uç nokta güvenliğini reaktif bir yaklaşımdan tahmine dayalı bir yaklaşıma dönüştürüyor.Birçok ürün makine öğrenimini kullandığını iddia etse de, tüm makine öğrenimi eşit şekilde oluşturulmaz.Derin öğrenme, kötü amaçlı yazılım tespiti için sürekli olarak diğer makine öğrenimi modellerinden daha iyi performans gösterir.

İstismar Önleme

Kötü amaçlı yazılım dağıtmak, kimlik bilgilerini çalmak ve algılamadan kaçmak için kullanılan açıklardan yararlanmalarını kontrol ederek saldırganları engeller.çıklardan yararlanma önleme, dosyasız, kötü amaçlı yazılımsız ve açıklardan yararlanma tabanlı saldırılarda kullanılan teknikleri durdurur. Milyonlarca kötü amaçlı yazılım varken ve istismar edilmeyi bekleyen binlerce yazılım güvenlik açığı varken, saldırganların saldırı zincirinin bir parçası olarak güvendiği yalnızca birkaç açıktan yararlanma tekniği vardır – ve bilgisayar korsanlarının kullanmayı sevdiği temel araçları ortadan kaldırarak, Intercept X, sıfırıncı gün saldırılarını başlamadan durdurur.

Yönetilen Tehdit Müdahalesi

En karmaşık tehditleri bile etkisiz hale getirmek için sizin adınıza hedefli eylemlerde bulunan tehdit avcıları ve müdahale uzmanlarından oluşan elit ekip.Sophos Managed Threat Response (MTR), uzman bir ekip tarafından tam olarak yönetilen bir hizmet olarak sunulan 7/24 tehdit avlama, tespit ve müdahale yetenekleri sağlar. Sophos MTR, tehditleri hız ve hassasiyetle ortadan kaldırmak için gelişmiş tehdit avlama ve algılama, uyarıların daha derin araştırılması ve hedefli eylemler için makine öğrenimi teknolojisini ve uzman analizini birleştirir. Diğer hizmetlerden farklı olarak, Sophos MTR ekibi, saldırıları veya şüpheli davranışları size bildirmenin ötesine geçer ve en karmaşık ve karmaşık tehditleri bile etkisiz hale getirmek için sizin adınıza hedefli eylemler gerçekleştirir.

Aktif Düşman Azaltmalar

Etkin düşman azaltma, makinelerde kalıcılığı, kimlik hırsızlığı korumasını ve kötü niyetli trafik algılamasını önler.Intercept X, saldırganların kurban ağlarında bir varlık elde etmek ve algılanmadan kalmak için kullandığı kimlik bilgisi hırsızlığını önleme, kod mağarası kullanım algılaması ve APC koruması da dahil olmak üzere bir dizi teknik kullanır. Saldırganlar, meşru bir kullanıcı olarak sistemlerde ve ağlarda dolaşmak için kötü amaçlı yazılımların ötesindeki tekniklere giderek daha fazla odaklandığından, Intercept X, saldırganların görevlerini tamamlamasını önlemek için bu davranışı algılar ve engeller.

Merkezi Yönetim

Uç nokta korumanızı, EDR, XDR ve diğer Sophos çözümlerinizi birleşik bir konsoldan yönetin.Sophos Central, tüm Sophos çözümleri için bulut tabanlı yönetim platformudur. Aynı birleşik konsoldan potansiyel tehditleri araştırabilir, politikalar oluşturabilir ve dağıtabilir, mülkünüzü yönetebilir, neyin nereye kurulduğunu görebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Senkronize Güvenlik

Sophos çözümleri verileri otomatik olarak paylaşır ve yanıt işlemleri gerçekleştirir.Sophos çözümleri birlikte daha iyi çalışır. Örneğin, Intercept X ve Sophos Güvenlik Duvarı, güvenliği ihlal edilmiş cihazları belirlemek, izole etmek ve temizlemek için koordine olacaktır. Tehdit etkisiz hale getirildiğinde ve yanal hareket riski olmadığında ağ bağlantısı yeniden kurulur. Her şey, yönetici müdahalesi gerekmeden otomatik olarak gerçekleşir.

Lisans, Fiyatlandırma ve Destek için  [email protected] adresine mail atabilir veya 0850 308 0025 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

MENÜYÜ KAPAT